Ajankohtaista

Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019

sairaalapaivat2019Kiitos vierailustasi osastollamme Sairaalatekniikan päivillä 5.-6.2.2019!

Visu suurennuslasivalaisimen arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Onnea voittajalle!

FUMEX kohdepoistot nyt valikoimassamme!

FUMEX kohdepoistoKun tarvitset kevyesti liikuteltavaa ja tehokasta pienkohdepoistoa laboratorioympäristöön, on Fumex ME75 oikea valinta. Laitteiston varret ovat anodisoitua alumiinia ja nivelöity toisiinsa ainutlaatuisella tavalla, joka turvaa joustavan ja pehmeän käsittelyn.

Fumex ME-kohdepoisto voidaan asentaa pöytään, kattoon ja seinään. Laitteeseen on saatavana useita erilaisia imuhuuvia ja suukappaleita.

Kysy lisätietoja Päiviltä: paivi.hakala(at)visukaluste.fi p.044 759 7882

Uusi vetokaappimalli

Visu tarkkuusvetokaappiUusin vetokaappimallimme Visu® Tarkkuusvetokaappi on saanut mallisuojan Euroopan Unionin teollisoikeuksien virastolta!

Tämä suunnittelijoidemme kehittämä innovatiivinen vetokaappimalli lanseerattiin ensimmäisen kerran kesäkuussa Saksassa ACHEMA-messuilla. Visu® Tarkkuusvetokaappi on nimensä mukaisesti suunniteltu tarkkuutta vaativaan työskentelyyn esimerkiksi patologian laboratorioon.

Uutuutena aseptinen vedin

Antimikrobinen ASEPTIC-pinnoite tuhoaa bakteereita ja vähentää niiden kasvua. Vetimen tunnista al-merkistä.

Turvallisessa ASEPTIC-vetimessä on galvaaninen kuparipinnoite. Useat tavallisimmista sairaalabakteereista tuhoutuvat sen pinnalla. ASEPTIC-pinnoite on myös ratkaisu kasvaviin metalliallergioihin, kuten nikkeli ja kromi. Käyttökohteita ovat julkiset tilat ja rakennukset, joissa monet ihmiset käsittelevät samoja kalusteita.

Lue lisää tästä (PDF)